Hur ändrar jag inställningarna?

Tryck på de 3 strecken i vänstra hörnet => Tryck på menyn uppe till vänster:

Ändra inställningar i Cardskipper   Ändra inställningar i Cardskipper

Nedan förklaras vad för olika inställningar som kan göras.

Ändra inställningar i Cardskipper   Ändra inställningar i Cardskipper

Ändra namn
Här kan du ändra namn för kontoinnehavaren. O.B.S! Namnet på medlemskortet kommer ej ändras.

Ändra e-postadress
Här ändrar du din e-postadress som du använder för att logga in.

Ändra lösenord
Här ändrar du lösenordet som du använder för att logga in.

Ta bort medlemskap
Här kan du ta bort medlemskort som du ej vill se i appen.

Kommunikation
Här kan du stänga av notiser för erbjudanden och även dölja dom i appen.