Jag har Cardskipper, hur lägger jag till ytterligare ett medlemskort?

Är du medlem i fler organisationer som använder sig av Cardskipper kan du samla dina kort på samma konto. Följ stegen nedan.

Steg 1
När du är inloggad i appen, tryck på plustecknet.
Beroende på enhet så kan plustecknet förekomma på olika ställen på sidan med dina medlemskort.

Steg 2
I fältet ‘Medlemskod’ anger du den kod som du fick i sms:et/mail:et, fyll sedan i födelsdatumet för personen vars medlemskort du ska lägga till.