Hur importerar man medlemmar till Cardskipper?

Följ stegen nedan för att ta reda på hur du som administratör kan importera dina medlemmar.

Steg 1
Gå till Medlem > Importera

Steg 2
Välj den roll du vill importera medlemmar till.

Steg 3
Ladda ned mall.

Cardskippers mall för medlemsregister

Steg 4
Fyll i de medlemsuppgifter er förening behöver. De fällt med vit rubrik måste vara ifyllda för att importen skall fungera. Tänk på att mobilnummer eller mailadress måste anges. Spara ned Excelfilen på din dator när du har fyllt i dina medlemmar.

Steg 5
Välj din sparade fil och tryck på ”Ladda upp och importera”.

Steg 6
KLART!

Importen kan dröja några minuter innan den laddat klart. När den väl är klar hittar du importens status längst ner på sidan.