Hur blir man registrerad på Cardskipper?

Följ stegen nedan för att ta reda på hur du aktiverar ditt konto i appen.

Registrering utan sms/mail

Anledningen till att du inte fått ett sms/mail kan vara att din organisation lagt in felaktig mailadress eller mobilnummer, ta kontakt med din organisation för att få medlemskoden. Följ sedan stegen nedan.

Steg 1
Har du inte fått ett sms/mail från din organisation, laddar du ner appen Cardskipper ifrån Google Play / App Store.

Ladda ner Cardskipper på appstore   Ladda ner Cardskipper på appstore

Steg 2
Öppna upp appen som du installerat på din enhet, tryck sedan på ‘Logga in’.

Logga in i appen   Logga in i appen

Steg 3
Tryck sedan på ‘Lägg till medlemskap’.

Lägg till medlemskap   Lägg till medlemskap

Steg 4
I fältet ‘Medlemskod’ anger du den kod som du fick av din organisation, fyll sedan i födelsedatumet för personen vars medlemskort du ska lägga till/skapa konto för.

Ange medlemskod   Ange medlemskod

Steg 5
Fyll sedan i kontouppgifter för ditt Cardskipperkonto. Det du anger här kommer att vara dina inloggningsuppgifter.

Fyll i kontouppgifter

Registrering med sms/mail

Steg 1
När du fått ett sms/mail från din organisation, trycker du på länken i sms:et/mail:et.

Följ länken i smset   Följ länken i smset

Steg 2
Här ser du medlemsinformation som sms:et är kopplat till. Om du redan har ett konto i Cardskipper kan du använda din registrerade e-postadress, antingen väljer du en ny användare och skriver in din e-postadress. Klicka sedan på ‘Fortsätt’ för att komma till Appstore eller appen.

Välj användare   Välj användare

Välj epostadress   Välj epostadress

Steg 3
När du tryckt på ‘Fortsätt’ skickas du vidare till Google play / Appstore beroende på vilket enhet du använder. Ladda sedan ner appen.

Ladda ner appen i Appstore   Ladda ner appen i Googleplay

Steg 4
När du öppnar appen för första gången, räcker det med att du anger det mobilnummer sms:et och trycker ‘Slutför registrering’ för att logga in.

Registrera mobilnummer   Registrera mobilnummer