Hur blir man registrerad med SMS?

Steg 1
När du fått ett sms/mail från din organisation, trycker du på länken i sms:et/mail:et.

Följ länken i smset   Följ länken i smset

Steg 2
Här ser du medlemsinformation som sms:et är kopplat till. Om du redan har ett konto i Cardskipper kan du använda din registrerade e-postadress, antingen väljer du en ny användare och skriver in din e-postadress. Klicka sedan på ‘Fortsätt’ för att komma till Appstore eller appen.

Välj användare   Välj användare

Välj epostadress   Välj epostadress

Steg 3
När du tryckt på ‘Fortsätt’ skickas du vidare till Google play / Appstore beroende på vilket enhet du använder. Ladda sedan ner appen.

Ladda ner appen i Appstore   Ladda ner appen i Googleplay

Steg 4
När du öppnar appen för första gången, räcker det med att du anger det mobilnummer sms:et och trycker ‘Slutför registrering’ för att logga in.

Registrera mobilnummer   Registrera mobilnummer